ÖĞLE YEMEĞİM

Bugün çok sıcak bir gün ve canım ağır olmayan serinletici bir şeyler yemek istedi. Neyse ki süpermarkette  aradığımı buldum.

Somonlu suşiler ve soba adı verilen noodle. Sağ üstteki sosu sobanın üstüne ekleyip yiyorsunuz. Hepsi soğuk yeniyor, kalorisi az ve sıcak yaz günleri için harika bir öğle yemeği  seçeneyi bence.

8 yorum:

  1. Acaba diyorum bir gün suşi yemeye cesaret edebilecekmiyim.

    YanıtlaSil
  2. burda da karpuz yeme zamanı yaklaşıyor şööle hafif ve ferah.. (: Serrose ve senin yüzünden Soba tarifi araştırıcam nette... Çok merak ettim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçaklı, boşver sobayı mobayı, mis gibi karpuzun tadını çıkar :) Bak biz burda Türkiye'de karpuzcuların tadımlık olarak verdikleri bir dilim karpuza bir dünya para veriyoruz !! ah orda erik de çıkar yakında ne güzel. Ayy benim Türkiye ziyareti zamanım gelmiş belli :))

      Sil
    2. şeyyy.. bişey dicem... erik çıktı bile... kütür kütür ekşi ekşi (: Türkiyede nerede yaşıyorsun?

      Sil
    3. çıktı di mi? Soğuk, tuzlu tuzlu, mideme ağrılar girene kadar yemek isterdim şimdi.. Neyse sana afiyet olsun diyeyim bari :)
      Bu arada Türkiye'de İzmir/Karşıyaka'danım :)

      Sil
  3. az kaldı gelmene...patlayana kadar yeriz mis gibi karpuzları. orada erik yokmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gelince karpuz yiyeceğim doya doya :) Yeşil erik yok burda :( Zaten başka nerde yiyorlar yeşil eriği bilmiyorum. Bizim Avrupa'dan gelen arkadaşlarımız (Almanya, Danimarka) bilmiyorlardı yeşil eriği. Amsterdam'da da yoktu. Ağızının tadını bir tek Türkler mi biliyor ne :))

      Sil