MERHABA こんにちは

Blog yazmak hiçbir zaman aklımda yoktu. Ama son yıllarda,  Japonya'da yaşıyor olmamın etkisiyle de çok malzeme birikti diyebilirim. Biraz da sevgili kuzenimin gazıyla en sonunda bir bloğum oldu :) Bakalım benim gibi yazma konusunda tembel birisi blog dünyasında ne kadar var olabilecek ! Aslında bu bloğu Japonca yazmak isterdim ama o seviyeye gelebilmem için daha çok beklemem gerekecek. Ben de şimdilik sadece Japonca ''Merhaba'' demek olan ''Konnichiva''yı başlıkta Japonca yazmakla yetindim.
Son 1,5 yıldır eşimin Japon olması ve burda çalışması nedeniyle Tokyo'da yaşıyoruz. Buraya gelmeden önce her ne kadar çok araştırma yapıp Japonya hakkında bilgi edinmiş olsam da yaşamaya başlayınca okuduklarımdan çok daha fazlası olduğunu gördüm. Bu bloğu sadece Japonya ile sınırlandırmayı düşünmüyorum tabi. Gezip gördüğüm başka yerler (öyle çok gezen biri değilim ama ilerde umarım olacağım), hayatta keyif aldığım her şeyden bahsetmeye çalışacağım.
İlk yazıma da henüz yeni döndüğüm kısa Tayland gezimizden bahsederek başlamak istiyorum.
Okuyan, okuyacak herkese sevgiler..


Bu arada adım niye mi Erihu ? Japoncada adımın okunuşu böyle de ondan :)) Japonca ile ilgili izlenimlerimi de yazmalıyım bir ara!

4 yorum:

  1. Merhabaa!

    Tüm yazılarınızı okudum,gözlemlerinizi cok güzel ifade etmişsiniz. Blog dünyasına hoşgeldiniz !

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba.bende tokyo'da yasiyorum.blogunuzda sizinde tokyo'da yasadiginizi okuyunca cok sevindim.benim yasadigim yerde hic turk yok maalesef eger sizde isterseniz sizinle tanisip,arkadas olmak isterim.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Arzu. Ben de çok isterim tanışmayı. Profilimin iletişim kısmına email adresimi ekledim. Ordan emailini yollarsan mailleşebiliriz.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil